0
Tenis

ATP PEKING: Ana u četvrtfinalu,’pala’ Kuznjecova

Objavljeno: 08.10.15 u 16:20

Zahuktava se Ana Ivanović. Srpaska teniserka se plasirala u četvrfinale turnira u Pekingu, posle dosta oscilacija, ali je ipak došla do treće uzastopne pobede.

Savladala je Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu sa 7:5, 4:6, 6:2 u meču punom brejkova, u kojem je našu teniserku mičila i povreda leđa.

Ana je povela, potom spašavala brejk loptu u prvom setu. Učinila je to i napravila brejk, tačnije povezala tri uzastopna i osvojila taj deo igre.

Već tokom prvog seta žalila se da teško diše, mučila se, a to je iskoristila iskusna Ruskinja. Ani nije išao servis, poeni su bili mnogo duži jada je ona servirala, a Ruskinja je došla do izjednačenja u setovima.

Morala je Ana i na medicinski tajm-aut, shvatila je šta treba da radi i kako da što pre završava poene. Treći set je dobila mnogo lakše nego prvi, prepustivši rivalki samo dva gema.

Srpkinji je ovo 11. trijumf u karijeri nad Kuznjecovom, a i u četvrtfinalu će igrati protiv Ruskinje. Anastasija Pavljučenko je pobedila Flaviju Penetu iz Italije sa 3:6, 6:4, 6:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter