1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UHVAĆENI U LAŽI: Albanci pokušali da sakriju kamenovanje i optužili Srbe da izmišljaju (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.15 u 22:32

Albanski vodeći mediji pozivajući se na policijske izvore tvrde da se u Tirani nije desio nikakv incident odnosno da autobus kojim je putovala reprezentacija Srbije od aerodroma ka hotelu nije kamenovan.

Nešto kasnije se zvanično oglasila i policija i to tek nakon što se pojavio snimak iz autobusa, saopštivši da ne mora da znači da je kamen pogodio autobus već da je do oštećenja moglo da dođe i na neki drugi način odnosno da je pogođen nekim drugim predmetom, prenosi Alo.

Da su u laži kratke noge i da ko laže ta i krade, a ko krade… Uostalom sami se uverite:


(Izvor: Youtube/Bojana Terzić)

Snimke koje su napravili albanski navijači koji su se okupili na ulicama Tirane možete da pogledate klikom OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. Gde si sada Vucicu??? kako si ti njih docekao? Kao bracu?! A oni nas hoce da ubiju! Ne valja ti too!!! Gde je ta UEFA? ima li ona oci ili samo cuti ?? A da kazni siptare nece,to je sigurno! To je samota sta se desilo, kada bi mi docekali neku reprezentacuju na takav nacin ne da bi nas kaznili nego bi nas i iz takmicenja izbacili,zato sto nas UEFA volII a siptare mreze??? da daaa ali u snovima. Bas me zanima kako ce UEFA na ovo reagovati? Ali nista ne ocekujem specijalno, kada su nama oduzeli bodove od prve utakmice sa siptarima, a mi ni krivi ni duzni na takav nacin kaznjeni!!! Izgleda da nas Srbe UEFA ne moze da smisli pa nas non stop kaznjava! ! ! Velika sramota i zalosno od strane Uefa TOLIKOO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter