0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ: Tajfun je najprijatnije iznenađenje

Objavljeno: 07.10.15 u 18:36

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže pred meč sa Tajfunom, koji se igra u četvrtak od 19 sati, da je slovenački tim najprijatnije iznenađenje u prva tri kola ABA lige.

– Pobedili su dva meča, treći u Zagrebu izgubili su protiv Cibone, iako su imali šut za pobedu, što znači da je lako moglo da se dogodi da stignu u Beograd sa skorom 3-0. Pokazali su igru iznad svih očekivanja, i imaju sastav u kome je nekolicina iskusnih igrača poput Čebulara, Drobnjaka, Bolčine – rekao je trener crveno-belih.

Tajfun je osnovan je 1969.godine, ali su mnogi čuli za njega tokom proleća 2015. godine, kada je tim predvođen trenerom Mihevcom sa osme pozicije u regularnom delu sezone, pobedio Krku sa 3-1, kasnije i Rogašku u finalu nacionalnog plej ofa i osvojio prvu titulu.

– Na nama je da im ne dozvolimo da istaknu dobre strane svoje igre, a to su dobra odbrana, tranzicija i dobar šut. Ovaj paklen ritam nam sigurno otežava posao, ali želimo nove bodove i zato pozivam navijače da dođu u što većem broju u Pionir – rekao je Radonjić.

Cena karata za tribine iznosi 400 dinara, a za parter 600.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter