0
Evropske lige

PAVEL NEDVED: Inter će se boriti za titulu u Seriji A

Objavljeno: 07.10.15 u 09:09

Direktor Juventusa, legendarni Pavel Nedved, uveren je da će ekipa Intera ove sezone biti ozbiljan konkurent za osvajanje Skudeta u Seriji A.

Četa Roberta Manćinija trenutno je na drugoj poziciji na tabeli italijanske lige sa saldom od 16 bodova, iza vodeće Fiorentine koja im je nanela i jedini poraz.

– Pored Juventusa, za titulu će se boriti klubovi koji su trenutno na vrhu tabele. Čini mi se da velike šanse ima Inter zbog toga što ne igra u evropskoj konkurenciji, samim tim ima jednu utakmicu nedeljno – rekao je Nedved i dodao:

– Takođe, tu je i Roma, koja se ozbiljno pojačala, a ne bi trebalo ignorisati ni Fiorentinu i Napoli – istakao je Nedved čiji Juve ima tek 12 bodova u dosadašnjem toku Serije A.

U sedmom kolu Serije A Inter je u gostima odigrao sa Sampdorijom nerešeno 1:1, dok je Juventus na domaćem terenu protiv Bolonje upisao drugu pobedu ove sezone 3:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter