0
Fudbal

OTO: STARSPORT

‘ORLIĆI’ GAZE: Andori pet komada za sat vremena (FOTO)

Objavljeno: 07.10.15 u 20:07

Mlada reprezentacija Srbije nastavlja sa sjajnim partijama. U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine ‘Orlići’ su savladali Andoru sa 5:0.

Ovo je momcima koje sa klupe vodi Tomislav Sivić druga pobeda u kvalifikacionoj grupi 2, a do nje su došli golovima Lukovića, koji je bio dvostruki strelac, kao i Ožegović, s tim što je jedan sa bele tačke, a u strelce se upisao i Mulić, kojem je ovo debitantski gol. Već do 64. minuta igre Orlići su Andori smestili pet komada u mrežu i završili posao.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SRBIJA – ANDORA 5:0 (2:0)

Strelci: Luković (9′), 52, Ožegović (38′ penal), 47, Mulić (65′). Stadion: Karađorđe (Novi Sad). Gledalaca: 2.000. Sudija: Vladimir Vnuk (Slovačka)

SRBIJA: Čupić, Gajić, Veljković, Jovanović, Antonov (od 68. Pavlovski), Grujić (od 46. Plavšić), Zdjelar, Gaćinović (od 58. Mulić), Luković, Čavrić, Ožegović.
ANDORA: Silverio, Rubio, Ljovera, Sarames, Arveljos, Rejes, Nogera (od 54. Kunja), Alvarez, Alaez, Bove, Matos.

[/stextbox]

Treba dodati i da je naš tim nesavladan, uz gol razliku 10:0. Srbija je na prvom mestu grupe sa maksimalnih šest bodova. Po toliko imaju i Slovenija i Irska, uz lošiju gol razliku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter