0
Domaći fudbal

ODGOVOR IZ FRANCUSKE: Zvezda čeka iskusnog štopera?

Objavljeno: 07.10.15 u 13:55

‘Odlazeća’ uprava Crvene zvezde najavila je za zimu nekoliko pojačanja u borbi za titulu, a najviše promena bi moglo da bude u zadnjoj liniji.

Crveno-beli su hteli da vrate svoje dete Filipa Stojkovića na poziciji desnog beka, ali Čukarički, bar za sada, nije raspoložen da razgovara na tu temu. Crvena zvezda se okrenula drugim defanzivicima, a najviše odjeka izazvalo je ime iskusnog Milana Biševca. Srpski fudbaler je član Liona, ali nije u prvom planu, već šansu dobija sa klupe. Takođe, 32-godišnjem defanzivcu ističe ugovor sa Francuzima u junu kada će postati slobodan igrač. Teško je da će mu zbog godina Lion ponuditi novi, te je skoro pa izvestan rastanak.

Nezvanično, trener Zvezde Miodrag Grof Božović je pozvao Biševca da se vrati, a sada je na pouzdanom štoperu da odluči hoće li zatražiti raskid ugovora u decembru sa Lionom i vratiti se u voljeni klub, ili će sačekati jun i zaraditi sav novac koji mu sleduje od ugovora sa vicešampionom Francuske.

Crvenoj zvezdi bi značio dolazak Milana Biševca koji jednako dobro može da igra na poziciji desnog beka i štopera. Nije tajna da u klubu sa stadiona „Rajko Mitić“ nisu u potpunsoti zadovoljni partijama koje ove jeseni pruža Marko Petković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter