0
Evropske lige

MATEO KOVAČIĆ: Presrećan sam što sam pobegao od Manćinija

Objavljeno: 07.10.15 u 10:09

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida, Mateo Kovačić, izjavio je da je presrećan što je napustio klub sa „Đuzepe Meace“.

Kao što je poznato, Kovačić je prošlu sezonu proveo igrajući za Inter. Ovaj momak, ako je suditi po njegovim rečima, srećniji je zbog odlaska iz tog klbua nego zbog činjenice da je zaigrao za ekipu sa najvećom reputacijom na svetu, Real Madridom.

– Mnogo sam srećan što sam otišao iz Intera. Iskreno, ne znam kako bi se završilo da sam ostao… – rekao je Kovačić za hrvatske Sportske novosti.

– Nismo imali nikakav odnos on i ja, ni pozitivan, ni negativan. Nisam bio siguran da li me uopšte želi u timu, a u prvom momentu nisam znao ni šta je pomislio kada sam otišao. Ali, bila mi je velika čast što sam bio igrač Intera – dodao je Kovačić.

On je naglasio da je ipak razgovarao sa bivšim trenerom posle odlaska iz tabora „Neroazura„.

– Mančini mi je rekao da je razočaran zbog toga što sam otišao. Ali, iskreno, kada sam bio u timu uopšte nisam dobio takav utisak, da mu je stalo. Isto tako mislim da je napravio grešku što me je pomerio sa svoje prirodne pozicije u timu“, objasnio je 21-godišnji centralni vezista i dodao:
„Sada sam u Realu, klubu koji želi da osvoji sve, u klubu koji je potpuno drugi nivo – poručio je Kovačić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter