4
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

EVROPSKI GIGANT NE ODUSTAJE: Skauti na meču sa Čukom pratili igrače crno-belih

Objavljeno: 07.10.15 u 10:51

Omladinski šampion sveta i krilni napadač Partizana Andrija Živković vrlo uskoro bi mogao da spakuje kofere i promeni sredinu.

Interesovanje vodećih evropskih klubova za uslugama mladog 18-godišnjeg igrača crno-belih počelo je još prošle godine, a nakon što se Živković sa U20 selekcijom Srbije letos popeo na krov planete samo je povećano.

I „neverne Tome“ među skautima tada su u superlativima počele da izveštavaju o rolama brzonogog igrača, a nakon što je počeo da blista i na evropskoj fudbalskoj pozornici skauti su se sjatili u Humsku.

Kako prenosi list Sport, meč Partizan – Čukarički koje je u ponedeljak završen porazom domaćih od 0:1 u Humskoj sa tribina je ispratio i skaut Fenerbahčea, Miško Mirković, nekadašnji igrač turskog giganta.

On je novinarima Sporta potvrdio da je došao po nalogu trenera Fenera, Vitora Pereire.

– Ovde sam po nalogu šefa struke Vitora Pereire. Toliko od mene – ostao je prilično zakopčan Mirković, prenosi Sport. 

Živković gotovo izvesno napušta crno-bele narednog januara. Ugovor sa Partizanom mu ističe u leto 2016. godine, a klub iz Humske u svom posedu ima samo 25 odsto prava na Živkovićev ugovor.

Od ranije se zna da je menadžerska agencija Pinija Zahavija kupila polovinu prava na ugovor, a preostala četvrtina pripada Živkovićevom ocu. 

Takođe, ranije se spominjalo da su Benfika i Sportnig „bacili oko“ na Andriju Živkovića, ali, izvesno je, ukoliko se stvari drastično ne promene crno-beli neće mnogo zaraditi od prodaje ovog igrača.

Jedini problem za skaute Fenera bio je taj što Živković nije bio u timu…

0
0

4 Komentara

  1. Kako su pratili Andriju Živkovića koji nije, protiv Čukaričkog, ni u protokolu bio? Bože, ko sve može da piše vesti… -.-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter