0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Nadam se čudu u Podgorici

Objavljeno: 07.10.15 u 11:33

Trener Mega Leksa, Dejan Milojević, istakao je da se nada da će njegovi momci stići do podviga u predstojećem duelu sa ekipom Budućnosti.

Meč u Podgorici između Budućnosti i Mega Leksa počinje u 21.00 sat.

– Stanje sa povredama u ekipi je isto kao i protiv Partizana. Pratimo stanje Ivanovića, ali ne verujem da će moći da igra – rekao je Milojević i dodao:

– Sledi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem terenu. Kao što sam izjavio posle meča sa Partizanom, verujem da naša ekipa uz potrebnu dozu borbenosti može da pobedi svakog rivala u ligi tako da imam veru u iznenađenje u Podgorici – kazao je Milojević.

Krilni košarkaš Mege Đorđe Simeunović smatra da odbrana može da odigra ključnu ulogu.

– Svi znaju koliko je teško pobediti u Morači. Budućnost je veoma jaka ekipa ali mislim da i od naše igre zavisi konačan ishod ovog meča. Trudimo se da dobra odbrana bude naš zaštitni znak ove sezone i ako ona bude funkcionisala kao u meču protiv Partizana, mislim da možemo da pobedimo – poručio je Simeunović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter