1
Fudbal

VLADIMIR STOJKOVIĆ: U Elbasanu će da bude nereda… Biće jer ćemo pobediti Albaniju!

Objavljeno: 06.10.15 u 11:42

Reprezentativni golman Srbije, Vladimir Stojković, uveren je da će „Orlovi“ uspeti da nadigraju reprezentaciju Albanije u predstojećem okrašaju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u duelu koji je na programu 8. oktbra u Elbasanu.

Čuvar mreže Makabija iz Haife ne strahuje od atmosfere na trbinama.

– Nisam uplašen za bezbednost, strah ne oseća niko od reprezentativaca Srbije. Ono što se desilo u Beogradu je njihvo jaslo, niko od nas ne bi sigurno napravio incident, da nije bilo tog drona – rekao je  Stojković.

On je naveo da će Srbija pokušati da usptavi terensku nadmoć na neugodnom gostovanju.

– Idemo u Elbasan da igramo fudbal… A da li će oni izazvati ponovo prekid zavisi od rezultata. Siguran sam da hoće, jer ćemo mi pobediti. Svaki negativan rezultat izazvaće nešto što nije u domenu sporta – dodao je Stojković.

– Žargonski rečeno Albanci su prenapaljeni. Upravo tu vidim našu šansu. Ubeđen sam da možemo da pobedimo i izbrišemo sve što se desilo u Beogradu prošle godine – podvukao je Stojković, prenosi RTS.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter