6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POZNATA SCENA U PIONIRU: Veliko slavlje igrača i navijača (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 06.10.15 u 23:13

Velikim preokretom u drugom poluvremenu u kojem su primili samo 20 poena košarkaši Partizana su došli do prve pobede u novoj sezoni.

Trijumf mladog tima Partizana u Pioniru je uživo ispratilo oko četiri hiljade gledalaca koji su imali razloga za slavlje, a evo kako je to i izgledalo večeras u beogradskom hramu košarke.

Pogledajte poene Aleksandra Cvetkovića u samoj završnici, koji su odlučili pobednika meča Partizan – MZT:

0
0

6 Komentara

  1. Stvar je u tome koliko mi volimo svoj klub. Da se ovo desilo sa Zvezdom ne bi je vi ni gledali. Tolika radost, jos kuci protiv MZT-a, predstavlja samo podstrek za klub da se digne iz mrtvih. Volim te Partizaneee!

    0
    0
    Odgovori
    • Sa Zvezdom se do desavalo pre par godina,kada su pojedinci iz tvog malog kluba zeleli da je ugase,kao i fudbalski klub i preziveli smo.Dolazila je publika i bodrila igrace,na fudbalu je bilo i po 30-tak hiljada ljudi protiv Javora i drugih manjih klubova,sto vi ne mozete sakupiti ni u Evropi ali sve se okrenulo,nicija nije gorela do zore a vi ste upravo to pomislili,da ce drzava zauvek da vas podrzava.Tesko da ce te ostvariti vise od 11.-12. mesta jer ste mnogo slabi.Zvezda sinonim i najveci brend postene Srbije!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter