2
Košarka

NIŠTA OD ŽELJE NAVIJAČA: Partizanovo nesuđeno pojačanje ostaje u Turskoj

Objavljeno: 06.10.15 u 20:11

Već nakon prva dva kola ABA lige postalo je jasno da u Partizanovoj igri najviše škripi u igri pod obručima odnosno da je timu potrebno pojačanje na pozicijji krulnog centra ili centra.

Navijači Partizana su se nadali (možda i neopravdano i nerealno) da bi pojačanje mogao da bude igrač koji ne krije da su mu crno-bele boje na srcu, ali od te želje na kraju neće biti ništa.

Naime, crnogorski reprezentativac Vladimir Dragičević do danas je bio slobodan igrač. što je podgrejavalo nadu Grobara, ali prema pisanju Sportanda on je danas potpisao ugovor sa TED Ankarom u kojoj će nastaviti karijeru.

29-godišnji košarkaš prethodnu sezonu je proveo u redovima Banvita, a pre toga je igrao za Zeljonu Goru, Spartak iz Sankt Peterburga, Baskoniju, podgoričku Budućnost i Lovćen sa Cetinja.

0
0

2 Komentara

  1. Grobari moramo biti realni oni sto su otisli ostavili su dug pet mil. Nisu otisli u junu vec pred pocetak sezone tako da nema vremena za tim on ce se sklapati tokom sezone mora da nam bude jasno da ako budemo bolji od metalca i igokee bice dobro tako strpljenja sto se tice ovih momaka ne treba niko nista da im zamera malo mi smeta sto ima puno igraca sa dva metra na slicnim pozicijama muric andric milutinovic vitkovac petrov bas dosta kod centara fali nam bas pravi krilni centar koji bi sa djunicem koprivicom perovicem cinio kvartet treba razjasniti ovom sezonom dali aranitovic i kuzeloglu mogu igrati ili ne a mislim da ce se cvetkovic marinkovic iskristalisati u dobar bekovski par mislim da nam jedan crnac na kecu bio vrh i k.centar vrh i to bi bilo to ove sezone.

    0
    0
    Odgovori
  2. 29 GODINA JOS CRNOGORAC CAO BATO IMAMO MI MLADJIH SRPSKIH CENTARA KOJE TREBA NEGOVATI SRECAN PUT BATO I SVI CRNOGORCICI ZAOBIDJITE SRBIJU U SIROKOM LUKU IMAMO MI NASU DECICU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter