0
Košarka

ZREO ZA NBA: Bogdan Bogdanović srušio Bruklin Netse (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.15 u 09:09

U NBA ligi je pre tri dana počela predsezona, a tokom prethodne noći Sakramento Kingsi pobedili su Portland rezultatom 109:105 u meču koji je rešen posle produžetaka.

Utakmica je prošla u znaku italijanskog reprezentativca i novog igrača „Kraljeva„, Marka Belinelija koji je potpuno „otkačio“ ubacivši čak 32 poena, što je najviše poena bilo kog košarkaša u susretima koji su odigrani ove noći.

Belineli je susret završio sa sjajnim procentima šuta pošto je iz igre pokušao 18 puta pogodivši čak 12. Za tri šutirao tek 4-10, a sa linije penala je imao očajnih 4-8.

U ostalim mečevima Fenerbahče je pobedio Bruklin Netse sa 101:96, a sjajnu rolu imao je Bogdan Bogdanović sa 17 poena.

Istini za volju, Bogdnaović nije blistao kada je reč o procentu šuta pošto je pogodio tek 5-15. Sa linije penala imao je perfektnih 5-5.

Solidne brojke pružio je i doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Nikola Kalinić koji je meč završio sa 7 poena, a Jan Veseli je upisao poen više od Bogdanovića.

Aktuelni šampion, Golden Stejt dobio je Toronto Reptorse sa 95:87, a po 14 poena postigli su Klej Tompson i Stef Kari, 15 je dodao Leandro Barbosa.

(youtube: GD’s Latest Highlights)

(youtube: NBA)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter