0
ATP

ATP PEKING: Novak prepustio samo dva gema Boleliju

Objavljeno: 06.10.15 u 12:08

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trijumfalno je počeo nastup na ATP turniru u Pekingu ubedljivom pobedom nad Simoneom Bolelijem.

Pobeda Novaka Đokovića nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, a na kraju je italijanski teniser morao da se zadovolji sa svega dva osvojena gema – 2:0 (6:1, 6:1).

Šta reći o meču u kom je jedan teniser potpun dominirao, a drugi se trudio da što više provede na terenu, kako ne bi bilo uzaludno što je prevalio toliki put do dalekog istoka.

Đoković je delovao vrlo sigurno i u odbrani i u napadu, iako je prošlo više od tri nedelje od kako je odigrao poslednji zvanični meč. Simone Boleli nije imao nikakvu šansu.

Novaku je ovo bila 25. pobeda u nizu u glavnom gradu Kine, pošto je petostruki uzastopni šampion na ovom turniru. U narednom kolu igraće protiv domaćeg takmičara Že Žanga, čiji je najbolji plasman u karijeri 148. mesto na ATP listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter