6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OTKRIVEN RAZLOG ZA KATAIJEV POZIV: Andrija Živković mora na iznenadnu pauzu!

Objavljeno: 05.10.15 u 17:12

Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković pokidao je mišićna vlakna i biće van terena dve do tri nedelje, otkrio je selektor Srbije Radomir Ćurčić koji je umesto njega naknadno pozvao Aleksandra Kataija. 

Iako je Živković prvobitno bio na spisku Radovana Ćurčića, on je zbog problema sa mišićem morao da odbije poziv Srbije. 

Prema prvim informacijama, mladi fudbaler Partizana pauziraće dve do tri nedelje, što znači da bi mogao da propusti važan duel sa Atletik Bilbaom u Ligi Evrope, koji je na programu 22. oktobra u Beogradu.

Selektor Radovan Ćurčić odlučio je da umesto Živkovića u selekciju pozove krilo Crvene zvezde Aleksandra Kataija.

Pored Živkovića, Ćurčić ne može da računa ni na Lazara Markovića i Filipa Kostića.

Reprezentacija Srbije u četvrtak 8. oktobra u Elbasanu igra protiv Albanije, a tri dana kasnije na stadionu Partizana će ugostiti selekciju Portugalije.

0
0

6 Komentara

  1. Naravno da je Katai zasluzio poziv jer su nam najbolji igraci u istoriji upravo tako proslavili ptvo u klubu pa reprezentacija pa onda inostranstvo treba im dati sansu. Naravno i mali Zivkovic je strasan talenat i treba uvek da bude u reprezentaciji iako je grobarce nema mesta za podele kad se igra za Srbiju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Katai je zasluzio poziv vise nego Zivkovic ali grobarski savez mora da forsira svoje igrace i pored toga sto nemaju kvalitet!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter