1
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ OTKRIO: Radim na mentalitetu igrača, ali potreban nam je Frojd!

Objavljeno: 05.10.15 u 12:46

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da duguje izvinjenje čelnim ljudima kluba, ali da neće da podnese ostavku zbog loših partija na početku sezone.

Milan je izgubio na svom terenu od Napolija sa 4:0 i nalazi se na 11. mestu na tabeli.

– Klub donosi odluke, ali ja svakako neću podneti ostavku. Ubeđen sam da mogu da pronađem rešenje za probleme. Radio sam to u drugim klubovima, radiću i ovde. Potrebno je vreme, iako je to nešto što ne mogu da tražim – rekao je Mihajlović za klupsku televiziju.

Ekipa mora da nastavi da radi kako bi izašla iz krize.

– Možda nam je potreban Frojd. Otkako sam došao u Milan pokušavam da radim sa igračima na njihovom mentalitetu. Razgovarali smo individualno i grupno, pokušavajući da analiziramo sve. Nije tako jednostavno. Očekivao sam da ćemo ranije rešiti probleme, ali očigledno moramo da nastavimo da radimo – rekao je Mihajlović.

Mihajlović je od ovog leta ovog leta trener roso-nera, a prethodno je vodio Sampdoriju, Fiorentinu, Kataniju i Bolonju. U Interu je radio kao pomoćni trener.

0
0

1 Komentara

  1. Velika prevara vertikale još od Miljanića.

    Nije trener ali doktor psiholog jeste.

    Ostalo je još da zameni Beniteza i doživi mali deo Miljanove „slave“.

    Dok je njih A reprezentacija…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter