13
AdmiralBet ABA Liga

MALER PRED START EVROLIGE: Bek Zvezde polomio nogu!

Objavljeno: 05.10.15 u 11:02

Crvenu zvezdu tokom celog leta prate povrede, a najteža se dogodila sinoć na treningu crveno-belih.

Maleri ne prestaju da prate crveno-bele. Na sinoćnjem treningu nogu je polomio bek Nemanja Dangubić. Naime, on je posle duela sa Stefanom Nastićem ostao da leži na parketu. Po informacijama do kojih smo došli reprezentativcu Srbije je stradala butna kost.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nemanja Dangubić će četiri nedelje nositi gips, a na teren će tek kroz dva do tri meseca.

Podsetimo, igrač Mega Leksa Rade Zagorac je polomio ruku posle duela baš sa Stefanom Nastićem.

0
0

13 Komentara

  1. Neka drhte Zadrani kad ovo pročitaju…ovaj ne propusta nijedno kolo a da nekog ne polomi,ako ne protivnika,onda svog igrača.Nemoj samo sa našim više da se sudara,nećemo imati igrače ya EL.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako god okrenete bice prskanja,znam da vam je mnogo tesko ali da ste toliko jadni i da se radujete sto je decko slomio nogu nisam znao!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nastića mesara Matijević, koja im je sponzor, može slobodno da angažuje kao mesara. Čovek za pet dana polomi dve kosti, prvo Zagorcu, sada Dangubiću

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko li ste vi i šta sve oteli,kad su vam se u prethodne dve sezone,onoliko igrača povredili i pokidali ligamente?Bog vam vraća za sve otimačine i kriminalne radnje poslednjih decenija,zato ste sad i u kanalu i na mestu koje samo i zaslužujete.

      0
      0
      Odgovori
      • Manje nego vaš tata i to mnogoooooooooooooo manje. Iako smo uzimali, nismo od Srba sa Kosova i od njihovih stanova, penzija…

        0
        0
        Odgovori
  4. NE MOZE SE SILOM PROTIV MAGIJE !!! Zao mi je Dangube, GROBAR je ipak, mada je obukao SRAMNE CRVENO-BELE BOJE i vise nikada nece imati srece…BOG NEKA SE SVETI UMESTO NAS, SAMO NE BIH VOLEO PREKO IGRACA MUTANTA(koji su obicni pecalbari i strani placenici..), VEC NA SOTONE I ZLO SRBIJE DA „BACI CASE GNEVA SVOG“ I DA OSETE BES NJEGOV, ZA SVE STO SU URADILI, A JOS „RADE“ NAJVECOJ SRPSKOJ KK IKONI I SVETINJI-PARTIZANU.. !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Idiote,zašto nisi promenio nik u ludak do koske nego se kriješ iza nekih šizofrenih reči?Takvu budalu odmah svi prepoznaju,nema šanse da se sakriješ iza promene imena.Gori si od svih sektaških sotona,kao i tvoj mali klubić i nikad nećete biti ni do kolena srpskoj ikoni i svetinji,najvećem brendu u državi SD CRVENA ZVEZDA.

      0
      0
      Odgovori
    • Jadan li je tvoj zivot…Ovakvu poruku,sa ovoliko mrznje nisam odavno procitao.Zasto se krijes iza pseudonima?Sramota te je?Sledeci put kad budes hteo da napises nesto potpisi se imenom i prezimenom.Verovatno si u realnom zivotu ,fin’ momak.I da,jedan savet…pod hitno kod psihijatra…nije za igranje to tvoje stanje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter