10
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Smrt fašizmu, da živi Partizan!

Objavljeno: 05.10.15 u 23:27

Povodom obeležavanja 70-godišnjice postojanja JSD Partizan, Duško Vujošević se zahvalio osnivačima kluba, ‘pobednicima nad fašizmom’.

– Dame i gospodo, drugarice i drugovi, naše Sportsko društvo napunilo je 70 godina. Mi koji smo rođeni posle njegovog osvajanja ne smemo ni da pitamo osnivače kakva je to pustoš bila pre nego što je osnovan Partizan. Naše društvo nastalo je kao posledica želje za ljudskim dostojanstvom u zemlji oslobođenoj od fašističkih zveri i zverstava – rekao je Vujošević.

Vujošević je nabrojao velikane JSD Partizan, a posebno se ‘zahvalio’ osnivačima ovog društva.

– Znate i sami da bi mi za nabrajanje svih velikih imena našeg Partizana bio malo i čitav jedan dan. Njih čitavog života nabrajamo svojoj deci, unucima, prijateljima. Sa nostalgijom i zahvalnošću. A Peku Dapčeviću, Svetozaru Vukmanoviću Tempu, Otmaru Krajačiću, Koči Popoviću neka je slava i hvala što su pobedili fašizam i osnovali Partizan. Smrt fašizmu, da živi Partizan – rekao je Duško Vujošević.

Partizan je proglasio i najbolje sportiste za prethodnu godinu, a evo kako je izgledala cela svečanost sinoć u Narodnom pozorištu.

0
0

10 Komentara

  1. NEZNAM STA OVAJ SVET HOCE OD JSD PARTIZAN,DALI HOCE BOZU LIMUNADU.SVI STE DOSLI U POJEDINA SPORTSKA DRUSTVA
    PUTEM PROTEKCIJE.

    0
    0
    Odgovori
  2. ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! Da sam znao Dule, da je FAKULTET tako LAKO ZAVRSITI I SREDNJU SKOLU BI IMAO..(toliko o trenutnim organima i njihovom obrazovanju..)..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko članaka o FK Zvezda i pokojnom KK Zvezda,a ti i dalje čitaš šta je izjavio Duško Vujošević…
      „Godine su prošle pune suza…“ i ostavile neizbrisiv trag,a posledice trajne…

      0
      0
      Odgovori
  3. Vide slike,vide mu kaputa…..sve na kredit rano moja ljuta!
    Pa lep kredit po 50000 eura na 7 god.Ostalo u kesu za SLIČICE i pisanje deklaracije novog kongresa JSD?!
    Bruke ljudske….A Pečat????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter