0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DANGUBIĆ: Povreda je nezgodna i zahteva strpljenje…

Objavljeno: 05.10.15 u 14:43

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić povredio se pred start Evrolige. Kaže da je povreda nezgodna, ali da bi trebalo da bude spreman za mesec dana.

– Šta da se radi? I povrede su sastavni deo sporta. Nezgodno sam pao i povredio kuk. Ipak, nema predaje, idemo dalje, vratiću se sigurno još jači. Prema rečima lekara, pauza je četiri nedelje, neću nositi nikakav gips, a onda bi trebalo da se priključim treninzima – rekao je Dangubić za zvanični sajt.

Dangubić je doživeo avulzioni prelom gornjeg zgloba kuka.

– Ova povreda je nezgodna jer zahteva mirovanje i veliko strpljenje, kako bih se vratio potpuno spreman na parket. Proći će i ovo, a ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da se oporavim što pre, i pomognem timu – dodao je krilni igrač crveno-belih.

Dangubić je prošle sezone došao u Zvezdu iz Mege, a ove sezone trebalo bi da ima još veću ulogu u ekipi. Ipak, pauza će ga malo usporiti u tim namerama.

Pročitajte i šta o narednom rivali kaže Radonjić i kako je zadovoljan kako se stvari odvijaju…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter