12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ ‘OPLEO’ REDOM: Mojsilović pobegao iz ludnice, Terzić je kriminalac

Objavljeno: 04.10.15 u 10:29

Nakon zvaničnog saopštenja FK Partizan u kojem se prozivaju čelnici Spartaka, OFK Beograda i Crvene zvezde istim putem krenuo je i potresednik kluba, Milorad Vučelić.

Istaknuti funkcioner crno-belih samo dan posle izuzetno oštrog saopštenja koje je uzburkalo fudbalsku svakodnevicu odlučio je da iskorači u javnost i da lično „oplete“ po OFK Beogradu, Spartaku i Crvenoj zvezdi.

Odgovarajući na replike predstavnika ovih klubva, Vučelić nije birao reči.

– Nisam mnogo znao o Mojsiloviću, ali sam se raspitao. On je iz Kovina, sigurno je bio hospitalizovan u tamošnjoj mentalnoj ustanovi, ali očigledno je pobegao. Oni verovatno tragaju za njim. Nisu očekivali da je on trener u prvoj ligi, verovatno su ga tražili po autobuskim stanicama ili ispod mostova. Sada će ga lakše locirati i hospitalizovati ponovo – kazao je Vučelić za Alo!.

Ipak, funkcioner „Parnog valjka“ se nije zaustavio samo na tim rečima već je dalje nastavio u istom tonu:

– Ne znam šta mu je to trebalo. Verovatno da bi se dodvorio Gajbi Simoviću, a možda je i malo više potegao iz neke gajbe – ističe Vučelić.

Milorad Vučelić je na kraju prstom upro u rukovodstvo Spartaka, OFK Beograda, ali i generalnog direktora Crvene zvezde u ostavci Zvezdana Terzića koje je optužio za saradnju.

– Spartak, OFK Beograd i Zvezdan Terzić čine jednu dobro organizovanu kriminalnu grupu. Imali smo neka saopštenja pre utakmice Partizana u Augzburgu, a sad imamo ovakve izjave trenera Spartaka. Jasno je svima da oni deluju sinhronizovano – podvukao je Vučelić.

0
0

12 Komentara

  1. Nije lepo kad svoje epitete pripisujes drugim ljudima.Mozda ova deca,koja lupaju po raznim portalima i forumima,neznaju ko si jer su se tada ili kasnije rodili ali svako,ko je stariji od 30 godina,dobro zna koje si ti zlo bio a vuk dlaku menja ali ne i cud,tako da…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto toliko prozivate Sloba,pa bio je veci patriota od svih ovih zapadnih ulizica posle njega.Kako to da nevalja Vucelic a idol vam je Covic koji je imao vecu ulogu u toj vlasti ,a da ne oricam o kradji i izdaji na kosocu ima li iko normalan vise u Uefi da ukine vise ovaj cirkus od premijerove lige ,dosta je vise i zvezde i partizana vi ste najvece zlo Srbije ,dosra je vise kriminalaca u upravama,molim vas idite iz sporta da bi nasa deca mogla da uzivaju baveci se fudbalom.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dali je ovo govor mržnje? Vređa li na ovaj način stanovnike Kovina čuveni glasnogovornik Saveza komunista Srbije? Sad je opet na vlasti u vojnom klubu. Ali je umislio da ja na vlasti i u državi (a možda i jeste) kao u vreme kad su na vojnom objektu (stadionu JNA) iz obesti ubili navijača Zvezde. U vreme kad je partija odlučivala utakmice. Ima nas koji pamtimo to vreme. U to vreme je, recimo, njihov košarkaški klub bio jači od Zvezdinog za +20 poena ali opet su suduje sudile u njihovu korist. Bilo bi interesantno da nam ovaj lik objasni kako su preuzeli od Zvezde Tomaševića, Milojevića i Šilobada. Kako su na sudu osvajali titule. Šteta što nisu pokušali da oduzmu i onu titulu iz Barija. ili da ponište drugo poluvreme onog njihovog čuvenog finala. Oni se i onako hvale da su bili evropski prvaci posle prvog poluvremena

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko ovog ljigavca postavi na funkciju u Partizanu. Ozbiljan klub, evropski cenjen i poštovan ima u svojoj upravi čoveka koji ga svojim neukusom i besmislenim izjavama blati i srozava na nivo koji samo njemu dolikuje. Šta će on u fudbalu? Šta će njemu slični u fudbalu. Zar oni da se bore protiv huligana u našem fudbalu? Posle ovakvih izjava, mozemo očekivati još žešće tuče navijača i huligana. Zar su nam zatvori toliko puni da nema mesta za vučelića, terzića i slične?Posle dobrih pomaka u našem fudbalu, moram da slušam i čitam bljuvotine pojedinih fudbalskih funkcionera.

    0
    0
    Odgovori
  5. A ti si lopovcina najveca na svetu!Posteni Vucela titula je nasa Zvezda oooooo Zvezda oooooo Zvezda ooooo,titula titula slavice se titula nasa Zvezda je najbolja peva cela Srbija

    0
    0
    Odgovori
  6. Gospodine Vucelicu Zvezda radi ono sto je Partizan radio zadnjih 15 godina .tesko vam je jer nemate vise Marjanovica Tadica itd …

    0
    0
    Odgovori
  7. Kad ti Slobin mali kaze da si kriminalac hahaha zbog tebe i takvih kao ti je Srbija ratovala 90-ih godina..zbog tebe i SPS smo toliko teritorija izgubili..goreces u paklu Slobin mali

    0
    0
    Odgovori
  8. Sta drugo ocekivati od ABOLIRANOG SASTAVA od trenutne IKONE ZVERI i ZLA Srbije !!! Kada je COKI dosao u kk, a TERZA u fk-UDBASKI I IZDAJNICKI KLUB, ZATEKLI SU DEPRESIVNE NAVIJACICE DS, A DANAS IH JE SVE ZAHVATILO KOLEKTIVNO LUDILO I PRETE DA SVE ZARAZE SVOJIM LUDILOM !!! SASECI U KORENU SEME ZLA I RAZDORA SRBIJE, JEDNOM ZA SVA VREMENA, BILO, NE PONOVILO SE VISE NIKADA !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ikone zveri i zla su ljudi poput ovog Slobinog Gebelsa koji je upropastio na hiljade postenih Srba,a o ratu necu ni da govorim,svaka rec je suvisna!!!Sto se tice tvog mentalnog zdravlja koje je ozbiljno naruseno,kao Srbin Srbinu preporucujem ti sto pre da odes na pregled dok nije kasno,jer svakog dana pucas sve vise i vise po svim savovima!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter