10
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

SPARTAK UPIRE PRSTOM: Sudija poklonio Zvzedi dva gola!

Objavljeno: 04.10.15 u 12:02

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u subotu ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 3:2 u okviru 12. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Miodrag Božović istakao je da veruje da je njegov tim prilično srećno došao do nova tri boda, ali u taboru Spartaka imaju oprečno mišljenje.

Naime, predstavnici subotičkog kluba prstom su uprli u pravcu glavnog arbitra smatrajući da je upravo on kumovao konačnom ishodu meča i da je, svojim propustima, naneo štetu domaćem timu.

– Kocić je kardinalnim greškama direktno oštetio Spartak. Došao nam je neuk sudija, fudbalski nepismen čovek, koji je perfidno namestio Zvezdi dva gola, svirajući im nepostojeće prekršaje – rekao je potpredsednik Spartaka Željko Knežević, prenosI Sportski žurnal.

– Kakav je čovek pokazao je i u momentu isključenja Mojsilovića, uradio je to preko pomoćnika, nije smeo da dođe pred njega. Dobro smo upamtili i kako je više puta reagovao Božović, bez ikakve sankcije. Fudbalskom savezu Srbije postavljam pitanje: da li je to u redu? Da li Crvenoj zvedi treba pomagati? Crveno-belima svakako čestitam na pobedi i na verovatno osvojenoj tituli – poručio je Knežević.

0
0

10 Komentara

    • pfc ovako ste pisali i o kosarci pa vidite sta vam se sada dogadja smenjujete sami sebe izmedju vas je razdor zato sto pravda uvek pobedi tako ce da vam se dogodi i na kraju ove sezone jel kvalitet pobedjuje

      0
      0
      Odgovori
  1. Niste razumeli dobro cestitao je na tituli jer covek zna da tako ove godine mora da bude i da je sve namesteno unapred!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne,sine,iz aviona se vidi da je Zvezda dve klase iznad ostalih i da bi bilo pravo cudo da neki manji klub osvoji titulu…neznam samo zasto lupa da je sudija pomogo Zvezdi,kad su fauli bili ocigledni a niko ne moze znati dal ce se iz slobodnjaka sa strane,postici golovi.To je toliko bolesno,kao i komentari grobara.

      0
      0
      Odgovori
    • Gde si ti video da je utakmica namestena i po cemu?Da nije Kahriman spasao cist gol u 89.min.sad bi pisao druge gluposti.Spartak je igrao kao da su drogirani,posto,poto su hteli da otkinu bodove buducem sampionu ali je kvalitet dosao do izrazaja.Mozda ti zakljucujes da je Simovic kriminalac,po tome sto tvoj Radnicki igra 3 za 3 sa Spartakom svake godine?!Nisi ti nikakav meraklija nego bedni grobarcic i boli te sto ste demolirani u derbiju i sto ste na -9 a bice i vise.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter