1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL NATERAO PARTIZAN DA SE OGLASI: Andrija nema nalog na Tviteru (FOTO)

Objavljeno: 04.10.15 u 13:13

Fudbaler Partizana Andrija Živković proglašen je za najboljeg igrača 2. kola Lige Evrope i umesto da uživa na lovorikama slave morao je da se bavi trivijalnostima zbog kojih mu je bio narušen ugled.

Naime, na društvenim mrežama odnosno na Tviteru u subotu su se pojavile fotografije prepiske koju je profil pod nadimkom @JustAndrija, za koji se pretpostavljalo da je Živkovićev, vodio sa drugim korisnicima, a u kojoj je tokom dijalogu pričano o privatnom životu uz lascivne detalje.

Kako bi stali u zaštitu svog fudbalera u klubu su se konačno dosetili da javnost obaveste da reprezentativac Srbije ne koristi Tviter i da su poruke koje neko postavlja u njegovo ime delo nepoznate osove koja ugrožava njegov integritet.

Partizan danas slavi 70. rođendan i u tu svrhu napravljen je zanimljiv video koji vam preporučujemo da pogledate, a šta je na optužbe iz Subotice odgovorio potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić priočitajte OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. dajte ljudi ,uopste nije bitno ima li andrija tviter, a i ne treba mu, ako ima fejsbuk,pored obaveza u klubu i reprezentaciji i fejsbuk je previse, bavi se andrija samo sportom, i budi sve bolji, ostavi tviter i ostalo, sto bi se bespotrebno posle nervirao zbog ko zna kakvih izjava, moze se i bez tvitera, ti si sportista, bavis se sportom, a ne tviterom i slicno,pozdrav, manje akcija po fejsu i tviteru, manje briga za tebe,pozdrav, sve najbolje i da budete sampioni sezone 2015/2016,neka bude tako, cao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter