0
Evropske lige

PRIMERA: Hihon kaznio Espanjol, Čarls het-trikom doneo prvu pobedu Malagi u sezoni (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.15 u 00:11

Posle trijumfa Sevilje nad Barselonom, pobede su danas u španskoj Primeri ostvarili i Sporting Hihon, Eibar i Malaga.

Fudbaleri Espanjola i Sportinga odigrali su veoma uzbudljivu utakmicu, koja je na kraju pripala gostima iz Hihona, iako su Katalonci imali veću inicijativu i bolje prilike na ovom meču. Sporting je poveo u 10. minutu prelepim golom Halilovića, na asistenciju Lore. Kaicedo je u 29. minutu promašio jedanaesterac za Espanjol, čime je zaokruženo veoma loše prvo poluvreme te ekipe.

(youtube / La Liga)

Međutim, isti igrač je u nastavku doneo izjednačenje Espanjolu i usledili su brojni ataci ka golu gostiju. Šutirali su iz svih pozicija i promašivali nemoguće, pa ih je stigla kazna. I to u nadoknadi vremena, Menendez je iskoristio kontranapad Sporting Hihona i doneo svom timu sva tri boda.

(youtube / pelusaisaac)

Na Kanarskim ostrvima Eibar je odneo sav plen protiv Las Palmasa, i to golovima Berhona u sedmom i Bastona u 62. minutu. U isto vreme igrao se duel između Malage i Real Sosijedada, na kom je odluka doneta već u prvih 14. minuta.

Prvo je večeras odlični napadač domaćih Čarls doneo prednost od čak 2:0 golovima u četvrtom i sedmom minutu. Ali samo sedam minuta kasnije Sosijedad je smanjio preko Agirečea i neizvesnost u utakmicu je munjevito bila vraćena.

Od 70. minuta domaći su ostali sa igračem manje što je bila velika prilika za Baskijce da dođu makar do boda, ali se Malaga odlično branila. Naprotiv, umela je i da napadne, kao u 90. minutu kada je Čarls postigao svoj treći gol, kompletirao het-trik i uz ovacije napustio igru.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Primera, 7. kolo: 

subota, 3. oktobar

Sevilja – Barselona 2:1 (0:0)
(Kron Deli 52, Ibora 58 – Nejmar 73 penal)

Granada – Deportivo 1:1 (0:1)
(Piti 65 – Fajr 25)

Espanjol – Sporting Hihon 1:2 (0:1)
(Kaisedo 62 – Halilović 10, Menendez 90+2)

Las Palmas – Eibar 0:2 (0:1)
(Berhon 7, Baston 62)

Malaga – Real Sosijedad 3:1 (2:1)
(Čarls 4, 7, 89  – Agireče 14)

petak, 2. oktobar

Selta – Hetafe 0:0

nedelja, 4. oktobar

12.00 Rajo Valjekano – Betis
16.00 Atletik Bilbao – Valensija
18.15 Levante – Viljareal
20.30 Atletiko M. – Real M.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter