0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN DODIĆ: Napredak u igri se vidi odmah

Objavljeno: 04.10.15 u 08:59

Strateg Novog Pazara Mladen Dodić izjavio je posle pobede nad Radničkim od 1:0 da su njegovi fudbaleri u dobroj utakmici bili bolji za jedan gol i da je vidljiv pomak u igri.

– Kada stvorite mnogo prilika protiv tima koji prima najmanje golova, znači da ste dobro igrali. Radnički je u prvom poluvremenu imao dve odlične šanse, ali je Zlatko Zečević maestralno intervenisao. Predrag Pavlović je u 28. minutu propustio zicer, što obično dođe na naplatu, ali nismo zaslužili da se to dogodi – rekao je Dodić.

Pred oko 2.500 gledalaca na Gradskom stadionu, Novi Pazar je savladao niški Radnički sa 1:0, a jedini strelac bio je Jasmin Trtovac u 66. minutu susreta.

– Zaslužili smo gol, nismo ga postigli iz akcije, iako smo kroz igru stvarali šanse. Nagrada je stigla posle prekida i odlične reakcije Trtovca. Ovo je plod dobre atmosfere u svlačionici, a vidljiv je i pomak u igri. Trud se uvek isplati-  poručio je Dodić, prenosi Blic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter