0
Domaći fudbal

I TO JE PRVA LIGA: Sudija mu pokazao crveni, igrač ostao na terenu

Objavljeno: 04.10.15 u 09:31

Gotovo neverovatan događaj odigrao se u Loznici na meču Prve lige između izmeću Loznice i Donjeg Srema koji je okončan rezultatom 1:1.

Naime, arbitar  Ivan Stamenković je, kako piše Sportski žurnal, napravio gaf epsikih razmera pošto je jednom igraču pokazao drugi žuti karton, autmatski crveni, ali ga nije poslao u svlačionicu već mu je dozvolio da igra još malo.

Prema navodima Sportskog žurnala, u nadoknadi vremena, u jednom trenu kada je dosuđen slobodan udarac za Loznicu, žuti karton zaradio je Soldatović. Ova odluka nije bila sporna, ali jeste taj detalj da je isti igrač ranije u 55. minuta već zaradio javnu opomenu.

Igrač Donjeg Srema već je bio spreman da napusti teren, ali arbitar je nastavio utakmicu kao da se ništa nije dogodilo apsolutno zaboravivši da je istom igraču već pokazao žuti karton.

Iz igre ga je izbacio sa zakašnjenjem od tri minuta, kad se već zakuvalo do tačke ključanja, odnosno kada je nervozni Janković iz domaćeg sastava isključen. Tek tada je Stamenković na intervenciju četvrtog sudije, Jovana Šegrta, zaustavio igru i poslao i Soldatovića u svlačionicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter