5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆURČIĆ PROZVAO ZA POHOD NA ALBANIJU: Selektor zvao 24 igrača

Objavljeno: 04.10.15 u 13:33

Selektor fudbalske Radovan Ćurčić reprezentacije Srbije objavio je danas spisak igrača na koje računa za predstojeća dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano narednog leta u Francuskoj.

Na Ćurčićevom spisku se nalaze čak 24 fudbalera, a debitanti su fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić i golman Marko Dmitrović koji je bio član mlade reprezentacije Srbije.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Marko Dmitrović.

Odbrana: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Marko Petković, Stefan Mitrović, Uroš Spajić, Duško Tošić, Aleksandar Kolarov, Ivan Obradović.

Sredina terena: Nemanja Matić, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić, Darko Brašanac, Zoran Tošić, Andrija Živković, Dušan Tadić.

Napad: Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović i Petar Škuletić.

[/stextbox]

Reprezentacija Srbije u četvrtak 8. oktobra u Elbasanu igra protiv Albanije, a tri dana kasnije na stadionu Partizana će ugostiti selekciju Portugalije.

Kako je naš državni tim davno igubio šansu za plasman na Euro ove utakmice će biti odlična prilika za uigravanje tima koji će pokušati da odvede našu zemlju na naredno Svetsko prvenstvo koje bi trebalo 2018. godine da se održi u Rusiji.

0
0

5 Komentara

  1. na spisku nema iz meca u mec igraca Zvezde,tj vise od dva igraca.Pogledajte spisak i uporedite koliko bivsih Partizanovaca,i igraca koji nisu igrali u Zvezdi???
    Napad ceo Partizanov,od 24 igraca,4 su Zvezdini,i to nece ni ulaziti u igru.GODINAMA TAKO,PA LJUDI,DOSTA JE DELJENJA NA CRNO I CRVENO BELE!
    Katai,super igrac-nema ga na spisku!
    Djordjevic u Laciu odlican!
    Ozegovic u Vojvodini daje makazicama golove!
    U Yang Boysu Vilotic standardan i pruza partije odlicne!Sta se dodgadja ovo ja nemam pojma vise!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo postaje smesno sa selektorima i navodno njihovim spiskovima.Nema na spisku,ubedljivo najboljeg golmana u nasoj ligi,Kahrimana,kao i najboljeg igraca i strelca lige,Kataija a pozivaju se golman iz spanske druge lige,najslabiji Zvezdin igrac,Petkovic,zatim Brasanac i Fejsa,koji nemaju sta da traze pored Matica,Gudelja i Milivojevica,sta ce nam toliki broj zadnjih veznih…uzged,svaka cast na pozivu za Sulejmanija,decko je potpuno zasluzio i odlican je igrac.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko to pravi spiskove?
    Filip Mladenović koji postiže fenomenalne rezultate sa Bate-om, postiže golove u Ligi Šampiona, nije zaslužio poziv, ali zato je tu neprikosnoveni Duško Tošić, koji na svakoj utakmici postigne bar jedan AUTOgol. No nije ni taj Duško jedini problem.
    Fejsa????; Brašanac???; Petković???;…………

    0
    0
    Odgovori
  4. JAO komedije. Pa Curcicu curcicu, ocigledno ili pojma nemas ili ti drugi sastavljaju reprezentaciju. U oba sluaja treba da napustis mesto selektora je nigde ne vodi. Osim sto jos dublje tonemo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter