0
Evropske lige

BRŽI OD SVETSKIH MEDIJA: Republika Srpska već promovisala Klopa u menadžera Liverpula

Objavljeno: 04.10.15 u 12:45

Već nedeljama se priča o tome da bi Jirgen Klop mogao da preuzme klupu Liverpula odnosno da zameni Brendana Rodžersa, a pojedini mediji iz Repubilke Srpske tvrde da je posao već završen.

Verovatno se pitate kako su dva relativno mala i nepoznata portala pored poslovično dobro obaveštenih britanskih medija uspela da dođu do ekskluzive, ali ako se sabere dva i dva postaje vrlo logično.

Naime, portali prijedor.info i Prvadabl su do informacija navodno došli od prvog saradnika Jirgena Klopa Željka Buvača (koji je karijeru počeo u Ljubiji iz Prijedora, a igrao je i za banjalučki Borac) koji mu je bio pomoćnik najpre u Majncu, a potom i u Borusiji iz Dortmunda, a trenutno je i selektor reprezentacije Republike Srpske.

Prema pisanju ovih medija Klop i njegovi saradnici su već potpisali trogodišnji ugovor sa klubom sa Enfilda, a ova vest će biti zvanično objavljena tokom dana odnosno verovatno po okončanju velikog liverpulskog derbija koji je na programu danas od 14.30 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter