6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Mega nas nadskočila, sjajno šutirala za tri i zasluženo slavila

Objavljeno: 04.10.15 u 20:05

Trener Partizana Petar Božić rekao je da je ekipa Mega Leksa zasluženo slavila i pored problema sa povredama igrača.

Mega je u Sremskoj Mitrovici pobedila Partizan sa 76:59 i tako ostvarila prvu pobedu u sezoni.

– Mega je stvarno imala mnogo povreda i želim svim igračima da se što pre oporave. Ta situacija dovela je do toga da se skupe i odigraju jaku timsku utakmicu. Sjajan šut za tri, kao i mnogo skokova Mege ključ je ovog poraza. Još jednom čestitam Megi na pobedi – rekao je Božić na konferenciji za medije u Sremskoj Mitrovici.

Košarkaš crno-belih Andrija Milutinović čestitao je igračima Mega Leksa na zasluženoj pobedi i istakao da je njegova ekipa dopustila mnogo ofanzivnih skokova.

– Čestitao bih Megi na zasluženoj pobedi. Loše smo otvorili utakmicu, ali smo uspeli da se vratimo. Međutim, dozvolili smo protivniku mnogo ofanzivnih skokova i Mega je zaista zasuženo stigla do pobede – zaključio je Milutinović.

U sledećem kolu Partizan u Pioniru dočekuje MZT. Rođendan SD Partizan čestitao je premijer aleksandar Vučić. Znate li šta piše u čestitci?

0
0

6 Komentara

  1. A. MILUTINOVIC 11-1 SUT, KOD DV ON BI IGRAO 1,11 MINUTA I NARAVNO POBEDA I OVAKO OSAKACENE IKONE I SVETINJE SRPSKE KOSARKE-PARTIZANA OD STRANE IKONE ZLA I RAZDORA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. i treba da nas svi dobijaju, kad su oterali ikonu kluba, coveka koji se nikad nece boriti za partizan i nikad nece tako motivisati igrace da igraju kao sto je slucaj bio prosle godine, neko ce reci partizan se voli i kad gubi, naravno da se voli i volecu ga i ako imamo 0-32, samo hocu da kazem da nam je to sto smo oterali coveka koji je ratovao za partizan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter