5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA: Partizan poražen od Mega Leksa na rođendan!

Objavljeno: 04.10.15 u 18:56

U 2. kolu ABA lige, u Sremskoj Mitrovici, Mega Leks je savladao partizan sa 76:59  (18:11, 18:19, 17:18, 23:11).

Na 70. rođendan Sportskog društva Partizan, na dan kada je osnovan i KK Partizan, crno-beli nisu uspeli da svojim navijačima poklone pobedu. Tim Petra Božića poražen je i drigi put, najpre u Valjevu, a sad i od Mega Leksa.

Partizan je na poluvreme otišao sa -6, posle trojke Cvetkovića. Dosta serija viđeno je u prve dve četvrtine, pa se činilo da će Božićev tim ući sa više samopouzdanja u nastavak meča.

Imali su crno-beli -5 pre poslednju deonicu, opet je Cvetković pogodio trojku, vezali su koševe Vrabac i Marinković i stigli do drugog izjednačenja 53:53, prvo je bilo u 18. minutu.

Luvavu je danas uspeo da pogodi sve što je promašio protiv Zvezde, ubacio je još jednu trojku, Samardžiski je povisio na +5, a onda je prednost samo rasla do kraja meča.

Luvavu je postigao 27 poena, Jaramaz 13, Samardžiski 12, a Janković 8.

U timu partizana najefikasniji su bili Vrabac i Marinković sa po 13 poena. Cvetković je ubacio 9, Perović 7, 

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da su neke kladionice spustile kvotu na partizan,kao da nisu gledali prvo kolo i videli kolko ljudi nemaju pojma i da je Mega i bez Zagorca za klasu jaca.Sa ovom ekipom grcevita borba za opstanak a sa Muricem i Andricem,bice uz rame Metalcu i negde oko 10.-11.mesta.Za 27 dana i tzv.derbi,prognoziram +50 u korist Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter