3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA: Trpeli smo razne izmišljotine!

Objavljeno: 03.10.15 u 19:16

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poslednjih dana bio je u prvoj liniji odbrane svojih igrača, ali i trenera Zorana Milinkovića.

Partizan je u četvrtak uveče ostvario istorijsku pobedu u Augzburgu, što je prva pobeda crno-belih u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja.

– Veliku pobedu posvećujemo Srbiji, svim građanima i našim navijačima jer verujemo da Partizanovim odličnim rezultatima u Evropi treba svi da se raduju. Pokazali smo da smo velika ekipa, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i u domaćem prvenstvu, kako bismo mirno otišli na zasluženi odmor pred reprezentativne mečeve – izjavio je Miloš Vazura.

Vazura je bio prvi ‘na braniku’ svih igrača i trenera Milinkovića koji su bili kritikovani od strane medija i raznih stručnjaka. Vazura je objasnio zbog čega je stajao u njihovoj odbrani.

– Golman Živković je trpeo strašne pritiske zbog izmišljotina da mu dovodimo konkurenciju. Nismo pregovarali sa drugim golmanima! Isto važi i za trenera Milinkovića, koga su smenjivali nedeljama, a mi nismo ni pričali o njegovoj smeni i stalno mu davali podršku. Babović je sjajan fudbaler, igra kapitenski, čuva ekipu i izgara, a Nemci, s kojima sam posmatrao meč, bili su oduševljeni Stefanom. Drago mi je zbog njih trojice, što su izdržali sve udarce i izdigli se na pravi način. Ovo je uspeh celog tima – objasnio je Vazura.

0
0

3 Komentara

  1. vazura, ostavi se gluposti, zamajavanjem sportske javnosti i GROBARA… saopstenjima, izjavama koji imaju za cilj : da se skrene sa prave teme , NAMESTANJA REZULTATA I UTAKMICA U CELOJ LIGI OD STRANE LJUDI U I OKO zvezde … i ono toliko evidentno u protekle 4 godine : direktno mesanje-vodjenje zvezde od strane vlasti , VODJENJE-ORGANIZOVANJE I FINANSIRANJE zvezde… vazura, tebi i ovoj upravi treba da bude jasno : AKO U STO KRACEM ROKU ( narednih 10 dana …posle utakmice reprezentacije ) NE ZATRAZITE OD UEFE ZASTITU SRPSKOG FUDBALA … amatrace mo vas ubacenim ljudima – trojanskim konjima u partizan radi njegovog SAKACENJA POPUT ONOG STO U KOSARCI URADISE … to vam sad kod GROBARA NECE PROCI .

    0
    0
    Odgovori
  2. Vazura citao si u sportu danas kako je cvetkovic izjavio da je potpisane igrace savicevica i panceva preoteo slepcevic durektor nekadasnjih robnih kuca koje su bile drzavne a ne zvezdine a pisto je zvezda drzava onda su mogli da vedre i oblace ovo sto se radi partizanu to je miljanuc radio decenijama zato ako se budes suprostavio i dikazao u dovodjenju igraca a ne da se orica jako ti je vucic rekao da ne dovodis onda ces biti ok. A to bi znacilo kao npr. Ivanic zdjelar i jos neki mladi reprezentativac bili bi dojaz o tvojoj sposobnosti ako vratite stadion ako pocnete internat i ako smanjite minus onda bi se dokazali u oravom svetlu a ne da vas prozivaju petom kolonom e dela sve govore to cemo mi navijaci na kraju sezone sabrati oduzeti i videti sta je rezultat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter