11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PUNI SE PARTIZANOVA KASA: Pobede donose milione evra, koliko će još leći na račun (ANKETA)

Objavljeno: 03.10.15 u 12:27

Fudbaleri Partizana u četvrtak su zabeležili i drugu pobedu u grupnoj fazi LIge Evrope pošto su u meču 2. kola na gostovanju savladali Augzburg, a taj trijumf je klubu uz tri boda doneo i značajna novčana sredstva.

Svaka pobeda u drugom po rangu evropskom klupskom takmičenju od UEFA se vrednuje sa po 360.000 evra pa je tako Partizanov konto uvećan na 720.000 kada je u pitanju grupna faza odnosno do sada su crno-beli zajedno sa uspesima u kvalifikacijama obezbedili ukupno 6.120.000 evra.

Ta suma bi dodatno mogla da bude uvećana do kraja takmičenja u grupi pošto svaki bod donosi po 120.000 evra, dok će ekipe koje se plasiraju u eliminacionu fazu tj. zauzmu prvo ili drugo mesto dobiti bonus od milion odnosno 750.000 evra.

Koliko još bodova/novca može da zaradi Partizan u četiri preostale utakmice

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Kada se sve sabere Partizan bi od učešća u Evropi ove sezone mogao da pokrije godišnji budžet pa bi eventualno svaka prodaja odnosno zarada na transferima igrača bila dodatni plus tj. mogla bi da posluži za smanjivanje duga.

Znate li koji igrač Partizana je na meti belgijskog Anderlehta i čiju čestitiku posle pobede u Nemačkoj u Humskoj i dalje čekaju?

0
0

11 Komentara

  1. Zvezdin minus 100 mil eur i Partizanov prihod preko 100 mil eur.
    Ista ekipa zaradila tih 200 mil eur

    Koja je razlika izmedju postvljanja Vazure od strane AV i Tudjmana od Tita.

    Nisu ih navijači birali. Zato naš dragi klub nije sportsko već neko drugo društvo, koje mlati stotine milione eur

    0
    0
    Odgovori
  2. ako to vidi klub videćete kad završe takmičenja za 2015/2016 sa 15 miliona kad dođu na 20 duga živi bili pa videli.nebi me začudilo da te pare proslede u košiluk

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta to vredi kada imamo nesposobnu upravu. Da su doveli tri kvalitetnija igraca,igrali bi Ligu sampiona. Tako vam je kada vam u upravu vode ljudi koji nisu imali dodirnih tacaka sa fudbalom. Sramota je da u Partizanu glavnu rec vodi Milos Vazura. Svi znamo odakle je dosao i ko ga je poslao!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Musavce,pojedi taj Djurin sendvic sa podrigusom i batali ti Vazuru,on je za tebe nedostizan.Trkni do ul.Mateje Kezmana(bivsa Lj.Bogdana),mozda se i tamo ogrebes sendvic.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter