4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA KRAJA: Sada Partizan podnosi prijavu protiv OFK Beograda

Objavljeno: 03.10.15 u 10:49

Mnogo se prašine podiglo oko meča između OFK Beograda i Crvene zvezde na startu nove sezone pošto su crveno-beli napravili veliki preokret u drugom poluvremenu.

Bilo je i određenih istraga, pojedini fudbaleri „romantičara“ su čak davali izjave u policiji, ali na kraju od svega nije bilo ništa odnosno brzo je zaboravljeno.

Ipak, da taj meč ne bi tako lako pao u zaborav pobrinuće se generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je poslao u Fudbalski savez Srbije disciplinsku prijavu protiv OFK Beograda, saznaje Žurnal.

U prijavi se navodi da se igrači OFK Beograda nisu dovoljno zalagali u drugih 45 minuta tj. nagoveštava se da su namerno pomogli rivalu da dođe do bodova.

Disciplinska komisija FSS o ovom slučaju bi trebalo da raspravlja na narednoj sednici koja je zakazana za utorak, a na istom zasedanju pričaće se i o prijavi koja je podneta protiv Partizana i Novog Pazara odnosno od učesnika ovih mečeva će biti zatraženo izjašnjavanje.

Znate li kog fudbalera Partizana u svom timu želi Anderleht i sa koje adrese crno-beli čekaju čestitku za pobedu protiv Augzburga?

0
0

4 Komentara

  1. Sledeca je prijava protiv Metalca ..kako su se tek oni zalagali , na citavoj utakmici protiv Partizana su napravili TRI faula. Kakva je to zestoka borba bila , na stonom tenisu ima vise grubosti nego na toj utakmici.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vazura ništa ti neverujem zeto što si Selakovićev čovek dakle Vučićev. Oni da su hteli dosada bi sto puta tu utakmicu odradili. Svi ste Vi lopuže i ti i Terzić i Loteks, i svi radite na tome da ciganka osvoji titulu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter