3
Evropske lige

IZGUBIO KONCE: Murinjo ubacio Matića u igru, pa ga munjevito izveo sa terena!

Objavljeno: 03.10.15 u 20:11

Fudbaler Čelzija Nemanja Matić jedva da je stigao i da se oznoji na meču protiv Sautemptona.

Bliži se kraj poslednje utakmice dana u Premijer ligi između Čelzija i Sautemptona, a agonija ‘plavaca’ verovatno će biti nastavljena, pošto gosti vode sa čak 1:3 na Stamford Bridžu.

Nemanja Matić je na ovom meču ponovo bio rezervista, a u igru je ušao početkom drugog poluvremena umesto Ramireza i očekivalo se da će u drugih 45 minuta biti jedna od glavnih pokretačkih snaza Čelzija.

Međutim, Žoze Murinjo je odlučio drugačije. Iz samo njemu poznatih razloga je odlučio da Nemanju Matića vrati na klupu u 72. minutu i u igru uvede Loika Remija.

Vidno nezadovoljan, ali ćutke, Matić je otišao na klupu, iako je bilo jasno da je bio začuđen tom odlukom menadžera Čelzija.

0
0

3 Komentara

  1. Gospodine posebni,kupi kofere polako,nisu samo igraci krivci!!!Za te pare sto uzimas moze da se dovede ceo strucni stab,i to ozbiljan!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. To samo laicima nije jasno sta je hteo !!!! A takvima bas uinat necu da objasnjavam !!!!!!! Kako vi od misa pravite slona .. patite za nekim grandcioznim glupostima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter