0
Tenis

HUMANITARNO I UZ ZABAVU: Počeo 14. teniski turnir poznatih i 10. ‘Atlas mini tenis open’ (FOTO)

Objavljeno: 03.10.15 u 22:09

Mečevi prvog dana 14. Porše teniskog turnira poznatih i 10. Atlas mini tenis open obeležili su neizvesni i zanimljivi gemovi, ali pre svega sjajna zabava, fer plej i duh sportskog drugarstva.

Gradski sekretar za sport Slavko Gak uspešno  je obeležio debi nastup na turniru, dok su se sjajnom igrom takođe istakli dubl parovi Srđan ĐokovićVujović, tim američkog ambasadora KirbiUin i šampionski dubl poznatog kompozitora MilićBugarčić. U muškom singlu odlične i neizvesne mečeve odigrali su glumac Gagi Jovanović, muzičke zvezde Kiki Lesendrić, Žika Zana, Niggor i Aleksa Jelić, kao i česti učesnici finalnog dela žreba Savo Milošević, Milan Bošković, Žarko Lazetić, Aleksandar Gajšek, Igor Miklja…

Kod dama je dnevni program počeo mečom za pamćenje između Jelene Zana i Goge Grubješić, a odličan nastup su zabeležile i Neda Ukraden, Iva Ikon i Sara Pauelson Kirbi. Aktuelna šampionka Adriana Čortan je i ovoga puta potvrdila epitet favorita turnira sa dve ubedljive pobede – koje obećavaju sjajno finale ženskog dela žreba.

Deseti Atlas Mini Tenis Open za decu do 10 godina,  organizovan u saradnji sa Teniskim savezom Beograda, ugostio je do sada rekordni broj dece-učesnika i roditelja koji su pomno pratili i navijali za svoje „pulene“.  Kao najbolji medju budućim asovima i šampionima srpskog  tenisa izdvojili su se Milane Medarević i Aleksandar Karajlović – koji će svoje finale odigrati na Centralnom terenu Teniskog kluba „Novak“ u okviru finalnog programa turnira.

Završni program turnira u nedelju će predstaviti mečeve četvrtfinala, polufinala i finala muškog singla, finale ženskog singla i muškog dubla, egzibicioni meč u kome će nastupiti velika nada naše teniske scene Hamad Međedović –  dok će na ceremoniji dodele trofeja najbolji učesnik Viber teniske klinike po prvi put primiti nagradu iz ruku Dejvis Kup selektora Srbije Bogdana Obradovća, uz ostale pobednike i posebno pohvaljene učesnike turnira.

Humanitarni fond turnira biće uručen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“. Program u nedelju počinje od 10 časova, a ulaz za sve poklonike tenisa je slobodan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter