1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ALBANSKI NAVIJAČI PRETE: Dozvolite nam da unesemo obeležja ili će biti nereda!

Objavljeno: 03.10.15 u 13:17

Navijači Albanije napisali su otvoreno pismo premijeru Albanije Ediju Rami i Fudbalskom savezu Albanije kojim su ih optužili da su „servilni prema Srbima“.

Prema tvrdnjama navijača, koji su pismo poslali i ovdašnjim medijima, „skandal je što im ne daju da nose odeću u crveno-crnim bojama, što se ne dešava nigde“.

Oni su u pismu naglasili da je „besmisleno da FSA prihvati sve zahteve Srbije koji se odnose na zabranu isticanja simbola i prisustva nekih ljudi utakmici“.

Navijači su se takođe, žalili što Ismail Morina, koji je pustio dron na utakmici Srbija – Albanija u Beogradu, ne može da prisustvuje utakmici.

– Frustrirani smo načinom na koji su ove mere preduzete, a njihovim izvršenjem se krše prava albanskih navijača i to je neprihvatljivo – navodi se u pismu.

U pismu se takođe, ističe da Morina nije tražen od bilo kog državnog organa, te da nije podneta nikakva krivična prijava protiv njega.

– Zato ne razumemo zabranu ulaska na stadion, naših članova i simbola – ističu navijači i dodaju da se time direktno provociraju njihova osećanja i „osećanja igrača“.

Oni u pismu pozivaju organizatore utakmice da povuku ovakve odluke.

– U suprotnom, bilo kakve neželjene reakcije biće posledica vaših postupaka i vaša odgovornost – zaključuju navijači u pismu albanskom premijeru Rami i Fudbalskom  Savezu Albanije.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se 8. oktobra od 20.45 sati u Elbasanu.

0
0

1 Komentara

  1. Hahahahaha , a da li ONI uopste znaju sta znaci pojam SRVILAN??? Ma daaaaj , cuj SERVILAN…hahahaha Napravite anketu ispred stadiona i pitajte ih sta znaci biti servilan hahahahahahahaha kakva bi to anketa bila.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter