1
Košarka

ŠOK: Marina Maljković preuzima Francusku?

Objavljeno: 02.10.15 u 08:25

Marina Maljković će po svemu sudeći napustiti kormilo reprezentacije Srbije i preuzeti selekciju koju je savladala u finalu Evropskog prvenstva.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da će Marina Maljković napustiti klupu Srbije. Kao razlog naveden je umor i želja da se posveti klupskom radu, to jest Lionu. Ipak, kako Blic prenosi izgleda da je u pitanju nešto sasvim drugo.

Naime, Marina Maljković bi u ponedeljak mogla da bude promovisana u novog selekotra Francuske, tima koji je savladala u finalu EP 76:68. Tako umesto da predvodi Srbiju na Olimpijskim igrama, ona bi se sa „trikolorima“ borila za plasman na najveću svetsku sportsku smotru.

Marina će na klupi Francuske zameniti Valeriju Garnije, sa kojom je imala konflikt u završnici finalnog meča. Tada joj je Francuskinja zamerila što je samo pola minuta pre kraja zatražila tajm-aut kako bi u igru ušla povređena Milica Dabović.

0
0

1 Komentara

  1. Marina nas je zaduzila za citav zivot time koliko je ucinila za nasu kosarku. Sada, neka i sebe malo finansijski obezbedi. Sve najlepse i srecno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter