0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO: Milojević odlazi, Popović novi trener Čukaričkog

Objavljeno: 02.10.15 u 14:29

Kao što je već nagovešteno, Vladimir Milojević posle meča sa Partizanom napušta Čukarički.

Novi trener Čukaričkog biće dosadašnji direktor omladinske škole Zoran Popović, koga je na njegovoj dosadašnjoj funkciji nasledio dojučerašnji koordinator škole Milan Lešnjak.

– Odluka o odlasku je moja, želeo bih da zahvalim svima u klubu na veoma lepom iskustvu. Posle utakmice sa Partizanom više neću biti trener Čukaričkog i trenersko mesto prepuštam bivšem direktoru omladinske škole. Odluku sam prvo saopštio igračima, ponosan sam što sam bio trener ovakvim momcima – rekao je Milojević i nastavio: – Malo ko je verovao u nas, da ćemo stići do ovoga, kada smo počeli sve ovo pre četiri godine, kada smo krenuli bez vode, bez struje, bez ičega. Postigli smo istorijski uspeh i ispisali nove stranice kluba, a osvajanje Kupa prošle sezone je bila samo kruna našeg rada. Došlo je vreme da krenem dalje da svako ide svojim putem. Od fudbala živim, nastaviću da radim, da se edukujem, mene pare ne zanimaju ja ovo radim iz ljubavi.

Milojević je naveo da je zahvaljujući Čukaričkom postao trofejni trener.

– Nisam imao kontakte sa drugim klubovima. Sigurno da želim da radim jer je fudbal moj život. Da li ću nastaviti u inostranstvu to ćemo još videti. O tome ćemo više moći da pričamo posle utakmice sa Partizanom – rekao je Milojević, a prenosi Beta. 

Milojević će Brđane polsednji put sa klupe predvoditi u ponedeljak, pošto je termin poslednjeg meča 12. kola SLS promenjen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter