2
Domaći fudbal

SPAKOVAO KOFERE: Trofejni član UO Partizana napušta klub

Objavljeno: 01.10.15 u 10:10

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana, Ljubiša Tumbaković, napustiće u narednim danima mesto potrepsednika crno-belih.

Kako saznaje dnevni list Blic, Tumbaković je svojim prijateljima saopštio da je već parafirao ostavku na mesto potresednika koji je zadužen za sportska pitanja i on će je, u narednim danima, dostaviti čelnicima kluba.

Ljubiša Tumbaković već pola godine nije dolazio na svoje radno mesto na stadionu FK Partizan. Tokom prelaznog roka on nije bio relevantan faktor koji je uticao u kreiranju tima, pa ostavka deluje samo kao formalan čin onoga što je već izvesno vreme praksa u Humskoj ulici.

Prema saznanjima Blica, Tumbaković bi sa sadašnje funkcije oficijalno mogao da se povuče do kraja sedmice. On je, navodno, svojim prijateljima već preneo kako je ostavku kovertirao, a u skorašnjem intervjuu kritikovao je sadašnju upravu.

tumbakovic 343

Tada je jasno poručio da „amateri i neznalice uništavaju Partizan, te da on ne želi više da učestvuje u tom zločinu“.

Zanimljivo, podseća Blic, upravo je Tumba bio prevaga na tasu kada se odlučivalo o tome ko će naslediti Dragana Đurića i upravo on je pomgoao Zoranu Popoviću da se domogne fotelje u Humskoj

O svemu tome on s početka nije želeo da govori, ali je počeo da priča kad su crno-beli eliminisani iz Lige šampiona i kada su počeli da beleže loše rezultate u Superligi.

0
0

2 Komentara

  1. ..“Spakuj“ i VAZURU u taj KOFER, kao i ostatak NAZADNE UPRAVE i BACI KLJUC !!!..Postoji velika razlika izmedju ZNANJA i delovanja. Znanje je beskorisno ako NISTA NE CINITE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter