0
Evrokupovi

RAFAEL BENITEZ: Ne možete želeti više od Kristijana Ronalda

Objavljeno: 01.10.15 u 11:11

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u Liig šampiona, u sredu, ekipu Malmea sa 2:0 na gostovanju u Švedskoj.

Supestar „Los Blankosa„, Kristijano Ronaldo postigao je dva gola za svoj tim, a pored toga je imao još nekoliko lepih potzea na meču.

To je bilo sasvim dovoljno da bi se zadovoljili afiniteti stratega kluba, Rafaela Beniteza. Popularni CR7 je na meču s Malmeom postigao svoj 500. i 501. gol u karijeri, a već neko vreme je najbolji strelac u istoriji Lige šampiona pošto je pretekao Raula.

– Ronaldo je možda prestigao Raula, koji je bio fenomen, po broju golova. A samo to je dovoljno da bismo svi znali da je postigao mnogo golova – počeo je besedu Benitez.

– Ali, iskreno se nadam da mu to nije granica. Rekao sam već da mesto Kristijana Ronalda u ovom timu nije pod znakom pitanja. Postigao je više golova u manje puta nego bilo ko drugi na svetu ili bilo koji drugi igrač Reala ikada. A to mu daje neku posebnu vrednost – kaže Benitez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter