34
The Best Of

PROZIVKA: Sandra Partizan postavila pitanje Delijama (FOTO)

Objavljeno: 01.10.15 u 22:05

Partizan je pobedom u Augsburgu 3:1 zaseo na čelo L grupe Lige Evrope, a fudbalerima „parnog valjka“ prva je čestitala najseksipilnija navijačica crno-belih Sandra. Ona je usput prozvala i komšije, a kako je to uradila pogledajte ispod teksta.

FOTO: Sandra Partizan/Twitter
FOTO: Sandra Partizan/Twitter
0
0

34 Komentara

  1. 1. Kroacija – Partizan 5:0 (Kvalifikacije za Ligu šampiona 1997/98)
    2. Partizan – Šamrok 1:2 (Kvalifikacije za Ligu Evrope 2011/12)
    3. Partizan – Makabi Petah Tikva 2:5 (Kvalifikacije za Ligu Evrope 2005/06.)
    4.Rapid Bec – Partizan 5-1 – 27/09/2001
    5.Slavia Prag – Partizan 5:1 …itd. …jeste,PSSSST! Ne blamira partizan Srbiju po Evropi,nikako…. 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. partizan igra evropu a vi ne, igraci premoreni to se desava, ne lupajte komentare da od zvezdasa ne postanete bezvezdasi, partizan u evropi nije obrukao obraz srpskog fudbala, srbiju, vama je kairat ocitao lekciju i to ce se mozda dugo dugo pominjati, a to sto partizan gubi od ponekih ili igra nereseno, pa pokuca kriza na vrata i ode, a kod vas kad pokuca ostace da gostuje, do kada,videcemo,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bolje ti je da se obuces na -9 nije bas prijatno. Najpoznatiji navijaci jedna dronfulja i Tumbas hahhahahaaha, zemlj otvori se.

    0
    0
    Odgovori
    • Videlo se u derbiju ko dominira…a dominirali i Pazar i Voša,pa Rad i Radnički,samo vas protiv Voždovca spasio sudija,inače bi bili u plej autu.Dominirate protiv Metalca i Borca,kad je unapred dogovoreno.

      0
      0
      Odgovori
  4. E tako je to kad se olos hvali a nezna da je to bruka to ti je druga liga ,a šta je sa tabelom super lige ako nastavite mozda cete igrati plejaut,ali tu je tole i tu su sudije kao protiv vozdovca.

    0
    0
    Odgovori
    • Друга лига? А која је онда лига тзв.супер лига? Па ви ни ту другу лигу не можете да омиришете.Не буди толико пакостан и смешан.

      0
      0
      Odgovori
  5. jes cigo,i moja baba je bila lepa,al sta ce te vi grdni do leta,a sad je ona starica sama,ne dize se starcu na nju,iako je vijagra pravaa ha haaa…od proslosti se ne zivi..i baba nekad bila lepa,pa sad …ha ha ha

    0
    0
    Odgovori
  6. treba proci grupi,ja sam srbin i navijam za zvezdu a kad nema nas navijam za vas grobare,koji se odmah posle jedne pobede na srecu osilite….smesno ste igrali,molite se da prodjete

    0
    0
    Odgovori
  7. E moj nobino ko jos zivi od proslosti ocito samo cigani.. idi zakopaj ce cigo u saksiji i cvetaj i javi se kad u 21 veku udjete u neku grupnu fazu bilo kog evropskog takmicenja .. toliko od mene

    0
    0
    Odgovori
    • Klub je ispromovisao danas nas napadac Zivkovic i nas golman (takodje Zivkovic).I promovise se stalno sjajnom igrom i jos sjajnim navijacima! A ddoticna devojka je samo upitala gde je zvezda na ovoj tabeli?

      0
      0
      Odgovori
        • U prošlom milenijumu majstore…. Milenijum ranije Toma Akvinski je pisao teološke rasprave i smišljao lov na veštice…

          0
          0
      • Ma pustite pakistance,njima uvek nesto smeta….Mi ako tresnemo Atletik na JNA smo maltene vec prezimili Evropu.A gde su oni?Ah,da,pobedili ih(pregazili kao sleper zabu) Kazahtanci .Kako im bese ime?Niko se ne seca,kao sto se neca ni ove bedne Terziceve zlezde.Sada ce Terza da se zali UEFA,a tamo imaju „dobru saradnju“.Pakistansko-indiska posla.

        0
        0
        Odgovori
    • A na osnovu čega tvrdiš da je prostitutka? Da nisi možda spavao sa njom za pare? Devojka je baš lepa i prija joj naziv navijačice!

      0
      0
      Odgovori
  8. Neka si im rekla sestro slatka ti. Neka onaj dr. Poternica jednom progleda i kao iz sna vidi sebe u celiji padinjaka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter