2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PREPRODAJA: Makabi već prodaje Rajkovića?

Objavljeno: 01.10.15 u 16:36

Samo što je stigao u Makabi iz Tel Aviva bivši golman Crvene zvezde Predrag Rajković mogao bi da bude prodat drugom klubu za nešto više novca.

Kako prenosi ruski Sportekspres odnosno kako piše dopisnik iz Izraela Eli Švidler kijevski Dinamo je pokazao interesovanje za srpskog reprezentatwivca uz ponudu koju Makabiju gotovo da ne može da odbije.

Osim što bi za mladog golmana dali više od tri miliona evra, koliko su ga Izraelci platili Crvenoj zvezdi, Ukrajinci bi Rajković ostavili na pozajmici u Makabiju kako bi sticao iskustvo i kada dođe vreme pojačao Kijevljane koji su stalni učesnik Lige šampiona.

Podsećamo da sus e dva kluba međusobno sastala u utorak u meču 2. kola Lige šampiona što je bila prilika da uprave klubova razgovaraju i o najboljem mladom golmanu sveta.

Jeste li čitali izjavu Zvezdana Terzića povodom navodne hajke koju FSS vodi protiv Crvene zvezde i kako će klub iz Ljutice Bogdana reagovati povodom meča u Novom Pazaru na kojem je Partizan igrao sa rezervnim timom.

0
0

2 Komentara

  1. **vidli kvalitet**— pa zele bar svoje ulozene pare da povrate,za promasaj koji su doveli, pa kao vele daj dok je vruce i dok jos mozemo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter