1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

MILOŠ TEODOSIĆ: Ne pomišljam na predah, čast je igrati za Srbiju!

Objavljeno: 01.10.15 u 19:20

Jedan od najboljih plejmekera na planeti Miloš Teodosić istakao je za rumunski „Sport-exspress.ru“ da voli da igra za svoju zemlju i narod.

Srpski as se prvo osvrnuo na tek završeno Evropsko prvenstvo i rekao da je ostao žal za finalom.

– Razočarali smo se na kraju, jer smo imali šansu da odemo u finale, ali ne mogu da kažem da je četvrto mesto neuspeh. Igrali smo polufinale i bili smo nadomak bronze. Profesionalci smo i moramo loše stvari da zaboravimo. Nemamo vremena da se radujemo uspesima i da tugujemo za neuspesima – rekao je Miloš Teodosić.

Kolega iz Rumunije pitao je Miloša da li će posle 16 leta provedenih sa „orlovima“ napraviti pauzu sledećeg.

– Ne, ne pomišljam na to. Volim da igram za svoju zemlju i uživam nastupajući za Srbiju. – iskren je bio Teo.

Organizator igre CSKA iz Moskve se osvrnuo i na početak Evrolige.

– Nemamo zvezda u timu kao prethodne sezone, te nećemo biti među favoritima za titulu. Za pobede ćemo morati da se borimo na terenu. Ali je to veliki izazov. Čast mi je što ću sada igrati i sa dosta mlađim igračima – rekao je Teodosić i odgovorio na pitanje ko će mu najviše nedostajati od igrača koji su napustili „armejce“:

– Kaun, definitivno. On je bio važan za nas i zaista će nam nedostajati. Bio je Rus i to je bilo jako važno. On će nam najviše falliti… Trebaće nam vreme da se adaptiramo, da shvatamo jedni druge na terenu. Za sve je potrebno vreme.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter