3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN JOVIĆ: Luki su oči pune suza zbog Zvezde!

Objavljeno: 01.10.15 u 20:21

Otac supertalentovanog napadača Crvene zvezde Luke Jovića, Milan istakao je da njegov sin preživljava „pakao“ u voljenom klubu, a da to nikako nije zaslužio.

Kratak je put od zvezdinog biser do „13. praseta“. Veliki talenat i najmlađi strelac u istoriji Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Luka Jović odlukom sturčnog štaba neće biti u konkurenciji za sastavu u dvoboju sa Spartakom u Subotu. To je razočaralo i oca mladog igrača Milana Jovića.

– Ako je sve to za dobit kluba Luka je spreman da ne igra, da bude među Delijama na severu svaku utakmicu. Ali to mora da se objasni dečaku koji je uvek na moje pitanje o tome kada bi išao iz Crvene zvezde odgovarao jednom rečju – nikad!I sada, kada je svestan kolike su mu šanse da i dalje ostane u klubu koju voli na isto pitanje daje isti odgovor, ali sada sa suzama u očima – rekao je Milan Jović za MocartSport.

„Srpski Falkao“ je ove sezone postigao tri gola u Superligi Srbije, ali se trener Miodrag Grof Božović odlučio da na sever Srbije vodi iskusnog Predraga Sikimića.

– Sutra će neko da kaže kako su menadžeri oteli Jovića ili kako je otac potrčao za parama. To nije istina i nikada neće biti kada je u pitanju Luka Jović. Mora da postoji malo tolerancije za njega. U danu kada se svi zvezdaši spremaju za pobedu u Subotici, njemu je pokazan put u Staru Pazovu da sačeka vršnjake koji će za vikend igrati u klubovima.

Otac Luke Jovića se na kraju osvrnuo i na sve što je njegov sin kao 17-godišnjak uradio u crveno-belom dresu.

Luka Jović je dečak od samo sedamnest godina, a postigao je deset golova za svoju Zvezdu, za koju živi. Dečak koji je mnoge oduševio u Moskvi protiv velikog Spartaka, kao i na “svojoj” Marakani protiv Udinezea na oproštaju Dekija Stankovića čiji rekord je oborio. Dečak koji je još mnogo utakmica rešio u korist svoje Zvezde. I ne samo u korist Zvezde već i reprezentacije. U državnom timu je rešio mnogo utakmica u svojoj, a i u starijim generacijama. Na Evropskom prvenstvu sa tri godine starijim dečacima držao je čas fudbala protiv slavnih Nemaca i postigao gol. To je Luka Jović. Nije ovo reklama njemu, to je istina koja je mnogo puta obradovala navijače Zvezde i reprezentacije, a koja je sve nas učinila ponosnim – zaključio je Milan Jović.

0
0

3 Komentara

  1. Mali je bio dominantan u mladjim kategorijama jer su ga dopingovali pa je delovao kao Hulk u odnosu na drugu decu i treba ga prodati sto pre jer su veliike sanse(na zalost) da krenu povrede a i cena ce mu samo padati. Nista nije bolji od mmogih vrsnjaka samo su nabili cenu ne bi li ga sto pre prodali i sve je to delovalo super dok mu Terza nije zabranio da ide na SP i tu ga unistio

    0
    0
    Odgovori
  2. Ocinski savet, sine, imas 17-18godina, pred tobom je citav svet, ova situacija za tebe je samo zivotni plus, shvati da moras da radis vise, jos vise, da grizes, trpis, a kada dodje tvojih pet minuta, zapravo dolazi tvoja era, ovo je samo iskusenje od BOGA, nesmea da pokazes slabost, jer biti Delija znaci biti jak, a ja sam ubedjen da necea jos dugo cekati jer verujem da radis puno i dajes sebe, samo uz takav odnos bices SRPSKI FALKAO, takvog te svi zelimo !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter