0
Evrokupovi

BEKAM POBRKAO LONČIĆE: Osvojiće Milan opet Ligu šampiona

Objavljeno: 01.10.15 u 15:16

Višestruki osvajač Lige šampiona, Dejvid Bekam prilikom komentarisanja utakmica ovog takmičenja otkrio je koga bi voleo da vidi na tronu i ko mu se od igrača koji trenutno nastupaju najviše sviđa.

– Ono što bih ja želeo se potpuno razlikuje od onoga što je moguće da se desi, ili možda i nije. Hteo sam da kažem Mančester Junajted, Pari Sen Žermen, Milan… jedan od ova tri kluba bih voleo da vidim na vrhu, ali tek kada učestvujete shvatiti koliko je to takmičenje važno i jako, objasnio je Bekam.

A kada su u pitanju igrači koje voli da gleda…

– Koga volim da gledam? To je svakako Leo Mesi, potom Kristijano Ronaldo, Alvaro Morata je zanimljiv igrač, zatim marko Verati sa kojim sam igrao u Pari Sen Žermenu i naravno Nejmar…

U celoj priči postoji jedan mali problem, a to je da je Bekam izgleda zaboravio da jedan od njegovih bivših klubova Milan ove sezone ne igra u Ligi šampiona jer je prethodnu sezonu završio na 10. mestu Serije A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter