0
Evrokupovi

BAMBI TOŠIĆ: Dajte nam Junajted da se igramo

Objavljeno: 01.10.15 u 17:50

Jedan od junaka pobede moskovskog CSKA u duelu sa PSV-om (3:2) svakako je i Zoran Tošić koji je imao jednu asistenciju, kod drugog gola je učestvovao u akciji, a kod trećeg je on oboren za dosuđeni penal iz kog su „armejci“ poveli sa 3:0.

Srpski reprezentativac je posle utakmice sa Holanđanima izjavio da jedva čeka duel sa Mančester Junajtedom čiji je član svojevremeno bio, ali u kojem nikada nije dobio pravu šansu.

– Znam da smo u poslednjih 15 minuta meča kidali živce navijačima, ali najvažnije je da smo na kraju pobedili i sada samo gledamo napred i čekamo duel sa Mančester Junajtedom. Nažalost u drugom poluvremenu smo primili dva gola, a tada je bilo najvaćnije da se sabaremo i sačuvamo trijumf. Nije nam se dalo da postignemo još neki pogodak, a mogli smo sve da rešimo još u prvom poluvremenu. Dali smo protivniku previše prostora u igri i zbog toga smo kaženjeni, objasnio je Tošić.

Duel 3. kola između CSKA i Mančester Junajteda na programu je 21. oktobra, a ista dva kluba će igrati i u narednoj rundi dve nedelje kasnije uz promenu domaćinstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter