4
Fudbal

FOTO:STARSPORT

TOMISLAV KARADŽIĆ: Vučić ide u Albaniju da bodri Srbiju

Objavljeno: 30.09.15 u 09:25

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da će zajedno sa reprezentativcima Srbije putem Albanije krenuti i premijer Srbije, Aleksandar Vučić.

 Predsednik vlade planira da pruži punu podršku reprezentaciji Srbije na predstojećem okršaju sa Albanijom u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

– Ide premijer Aleksandar Vučić, a uz njega nema straha. Sa njim smo mnogo jači – rekao je Karadžić za Sport.

Takođe, prvi čovek FSS imaće zaštitu pet ili šest inspektora u civilu iz našeg Ministarstva unutrašnjih poslova, koji će putovati sa ekspedicijom „Orlova“ u Elbasan u kojem će biti odigran meč.

– Šalu na stranu, juče smo imali poslednji sastanak sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova. Sve je dogovoreno. Niko od nas koji idemo nema strah za svoj život. Imamo uverenja od Albanskih predstavnika da će sve proći u najboljem mogućem redu – kazao je Karadžić i nastavio:

– Lično sam sa predsednikom FS Albanije Armandom Dukom, na sastanku održanom na Malti, pričao na temu bezbednosti i izneo mi je fakte koji govore da incidenata ne bi trebalo da bude. Iskreno se nadam da će biti tako i da ćemo svi u Elbasanu uživati u lepoj fudbalskoj predstavi – poručio je Karadžić.

0
0

4 Komentara

  1. Neka ga proglase počasnim građaninom njihovog glavnog grada Tirane, neka mu daju državljanstvo, Rep, Albanije, i funkciju gradonačelnika Tirane,pošto je njihov portparol na pregovorima u Briselu, jer ne poznaje neke pojmove—1244 rezoluciju, koja kaže da je KOSOVO I METOHIJA srce SRBIJE, I DA SVOM DRUGU rami OBJASNI

    0
    0
    Odgovori
  2. svaki komentar je siuvisan … sta vam odavno rekoh i napisak : KO JE KARADZIC i ZA KOGA RADI … ??? “ cigani “ delije, panteri, panceri … ili kako se vec zovete …O TOLETU I O VASEM PREDSEDNIKU U SENCI … TOLE ODAVNO SVE RECE : tole sacuva svoju stolicu (odglumise svadje – netrpeljivost … ) da pomaze komsinicu zvezdu na domacem terenu (sudije-sudjenje, disciplinske kazne, NEpovratne pozajmice, uslovne licence … ) i van terena ( kod UEFE i FIFE u ime Srbije i njene politike ) NEMOJTE VISE DA SE PO STADIONIMA BRUKATE I NAVODNO NJEGOVU SMENU TRAZITE … citajte naslove i tekstove po medijima, koje mediji dobise iz centra moci … kojima je jedini cilj : MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA DASE PLJACKE OPRAVDA I PAZNJU SKRENU SA GLAVNIH TEMA : DUGOVANJA, NOVA ZADUZIVANJA, NAMESTANJE REZULTATA I UTAKMICA U CELOJ SUPER LIGI …ZA PO PLANU I DOGOVORU O PRVAKU I KO IZ LIGE ISPADA …DA SE PRASINA VISE NE DIZE … JER BI UEFA MOGLA DA REAGUJE … dokle ce mo ovu tiraniju slusati-citati i trpeti ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter