0
Evrokupovi

PEH ZA BARSU: I Inijesta mora na pauzu, Enrike bez sedmorice

Objavljeno: 30.09.15 u 11:52

Vezista Barselone, Andres Inijesta doživeo je tešku povredu na meču drugog kola Lige šampiona sa Bajerom iz Levrkuzena.

Barselona je u obranu tri trofeja krenula odlično, vodeća je u grupi Lige šampiona i druga u Primeri s bodom manje od vodećeg Viljareala, ali pobede su za sada skupo plaćene.

Naime, Luis Enrike ne može da računa na čak sedam igrača! Odnosno na pet povređenih, ako ne računamo Turana i Vidala koji zbog kazne zbog FFP ne smiju da igraju do naredne godine.

Juče je Andres Iniejsta protiv Bajer Leverkuzena povredio zadnju ložu desne noge i iz igre je izašao nakon sat vremena. Prve procene kažu da ga na terenu neće biti između četiri i šest nedelja.

Ako se ostvari lošija prognoza, onda bi i on mogao da propusti „El Klasiko“ koji se igra 22. novembra. Biće to trka s vremenom i u najboljem slučaju će mu to biti prva utakmica s punom minutažom posle povrede.

Od ranije trener Enrike ne može da računa na Rafinju, Vermaelena, Mesija, dok bi se Bravo bda se vrati u subotu vratiti protiv Sevilje, ali na klupu, prenosi Goal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter