0
Košarka

KOBI BRAJANT: Ne pada mi na pamet da odem iz Lejkersa

Objavljeno: 30.09.15 u 08:31

Iskusni 37-godišnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Kobi Brajant, izjavio je da namerava da okonča svoju dvodecenijsku karijeru u dresu tima iz „Grada anđela“.

Ekipa „Jezerdžija“ napravila je tim za sledeću sezonu koji, ako je suditi po imenima, neće imati previše šansi za najviši plasman. 

– Mnogo igrača želi da ode u druge timove kako bi konkurisali za titulu ili nešto tako. Ne i ja, ja sam „Jezerdžija“, čoveče, i u dobru i u zlu – rekao je 37-godišnji Brajant, koji se sprema za nastup u 20. sezona, sve u dresu Lejkersa.

Popularna „Crna Mamba„, najverovatnije će, kraju ove sezone staviti i tačku na svoju igračku karijeru.

– Ja sam Lejkers, koliko puta moram to da ponovim? Krvarim ružičasto-zlatno – rekao je Kobi.

Brajant je izjavu dao odgovarajući na komentar njegovog bivšeg trenera Fila Džeksona koji je konstatovao da će završiti karijeru na kraju ove sezone.

– Svako ima svoje mišljenje, a ja ne mogu da uvek komentarišem tuđe, pa makar to bio i trener sa kojim sam osvojio mnogo titula i kojeg izuzetno dobro poznajem – rekao je Kobi naglasivši da ipak nije doneo odluku kada će završiti karijeru.

Brajant je u poslednje dve sezone propustio 123 od 164 utakmica Lejkersa zbog raznih povreda, ali sada je potpuno spreman. Sa Lejkersima je osvojio pet šampionskih prstenova, piše B92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter