0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT.RS

DVA MARKA U ZVEZDI: Treći ide u redove subotnjeg rivala crveno-belih

Objavljeno: 30.09.15 u 20:24

Crvena zvezda je tokom dana objavila da je potpisala ugovore sa Markom Simonovićem i Markom Gudurićem, sa jednim dvomesečni, a sa drugim četvorogodišnji.

Treći Marko koji se povezivao sa crveno-belima karijeru bi mogao da nastavi u podgoričkoj Budućnosti, a radi se o Marku Kešelju koji se nalazi na radaru crnogorskog šampiona.

Kako prenose podgoričke Vijesti postoji obostrano interesovanje, ali prepreka bi mogla da bude Kešeljeva palta koja prema pisanju ovog lista iznosi između 130 i 150 hiljada evra po sezoni što je navodno previše za Podgoričane.

Kešelj je prethodne sezone igrao za Mega Leks, a pre toga je nosio dres Crvene zvezde, Olimpijakosa, valensije, Đirone…

Budućnost je dovođenjem brojnih pojačanja među kojima su Tadija Dragićević, Aleks Marić, Sead Šehović. Džozef Devou i Nemanja Jaramaz, istakla ozbiljnu kandidaturu za titulu u regionalnom takmičenju.

Pročitajte kako je prelazni rok odradila Crvena zvezda i šta kaže trener Radonjić o još jednom pojačanju odnosno koga bi voleo da vidi u svom timu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter