0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘ONI UVEK IDU NA POBEDU’: Augzburg sa strahopoštovanjem najavljuje duel sa Partizanom

Objavljeno: 29.09.15 u 21:10

Fudbaleri Augzburga u četvrtak će imati istorijski debi pred svojim navijačima u evropskim takmičenjima, a protivnik će im biti Partizan.

Na zvaničnom sajtu Augzburga objavljen je kratak osvrt na poslednju utakmicu Partizana, protiv Voždovca, koju su crno-beli dobili sa 2:1.

– Augsburgov protivnik imao je uspešan vikend – šampion Srbije je savladao FK Voždovac i smanjio zaostatak za liderom i gradskim rivalom Crvenom zvezdom, koji ipak iznosi devet bodova razlike. U pobedi rezultatom 2:1, pred samo 700 gledalaca, strelac za Partizan bio je i Andrija Živković – piše na sajtu nemačkog kluba.

Zatim je poseban deo teksta dobio i Andrija Živković, koga Nemci očigledno najviše cene iz ekipe Zorana Milinkovića.

– Devetnaestogodišnji fudbaler je najveći srpski fudbalski talenat u poslednjih nekoliko godina, a već sa 17 godina je imao čast da ponese Partizanovu kapitensku traku. Ekipa Zorana Milinkovića uvek ide na pobedu i pokušaće da nastavi uspešan niz u Ligi Evrope, posle pobede nad AZ Alkmarom, rezultatom 3:2 – navodi se na sajtu Augsburga.

Nemci o njemu imaju visoko mišljenje, a evo šta Žile ima da kaže o njima.

Utakmica drugog kola grupne faze Lige Evrope između Augzburga i Partizana igra se u četvrtak sa početkom u 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter